MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

De eerste circuitdag voor 2017!

Op 26 mei 2017 werd in Lelystad op een zonovergoten Midland Speedway circuit de eerste circuitdag georganiseerd van dit jaar.

Op de vrijdag na Hemelvaartdag was het een drukte van belang, we hadden ruim voor het evenement alweer het maximaal aantal kids ingeschreven en ook aan gastrijders geen gebrek, waar we natuurlijk erg blij mee zijn!

Het nieuwe motto Wij rijden om te verblijden is terug te zien op de foto's van de dag. De Kids waar we het voor doen voorop, maar ook hun broertjes, zusjes, ouders, verzorgers, iedereen geniet volop van dergelijke evenementen en dat is toch de glimlach, de omhoog gestoken duim waar we het zo graag voor doen met z'n allen.

Deze circuitdag is wel het eerste event in het kader van een nieuwe weg die Rally For Kids in is geslagen, onder leiding van de voorzitter Jan Willem Woermeijer werd vol trots het nieuwe informatieboekje gepresenteerd. Hierover vindt u meer informatie op de website.

De nieuwe website wordt op de achtergrond ook klaar gestoomd en zal op korte termijn live gaan! Houdt de site dus goed in de gaten komende tijd!

Wij kijken alweer uit naar het volgende evenement!

 


Klik hier voor de foto's


 

Stichting Rally For Kids


«-- terug