MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Rally for Kids present tijdens open dag industrieterrein
De Stroet in Lunteren.

Zaterdag 12 juni was er een open dag op het Lunterse industrieterrein De Stroet. Omdat Rally for Kids afkomstig is uit Lunteren en er een aantal sponsoren van de stichting op De Stroet gevestigd zijn was het niet meer dan logisch dat Rally for Kids deze dag aanwezig zou zijn. Niet alleen om onze sponsoren te ondersteunen maar ook om onze eigen doelstelling onder de aandacht te kunnen brengen.

Om 9 uur in de ochtend werd er onder een strak blauwe lucht de Rally for Kids tent opgebouwd op het terrein van Top Transporten. De servicebus erachter en de Ascona van de gebroeders Van Dijk ervoor en we stonden er netjes bij. Op het terrein een aantal zitjes en statafels voor de bezoekers en we waren klaar voor een mooie dag.

Maar niet alleen bij Top Transporten kon je de auto’s van Rally for Kids tegen komen. Ook bij de Autobedrijf Klop waren 2 auto’s met de Rally for Kids kleuren aanwezig. Als echte aandachttrekker stond hier de Dakartruck van de firma Vink. Daar zijn een Astra en een Escort maar kleine autootjes bij. Wat een stoere truck zeg!

Bij de entree van De Stroet is nog een partner van Rally for Kids gevestigd: Baldé’s Bandenservice. Hier stond de grote bus van de stichting en de replica Manta 400 in Rally for Kids kleuren. Tijdens het maken van de foto’s wilde Bibendum (het Michelin poppetje) wel even poseren. Een grappig detail.

Vlak naast Top Transporten is Safe Inspect gevestigd. Deze firma was zo aardig om de brandblussers uit onze wedstrijdauto te willen keuren. Erg fijn dat we zo geholpen worden.

Het was een prachtige dag, prima weer en veel belangstellenden die alles wilden weten van onze slogan : “wij rijden om zieke kinderen te verblijden”. Want hoewel wij nu ook voor ons sponsoren aanwezig waren is dat natuurlijk onze grootste drijfveer.

Stichting Rally For Kids

 

«-- terug