MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Rally For Kids reed mee in Hartenbergrit 2012 voor bewoners van 's Heerenloo

Op de eerste zaterdag in september is altijd de Hartenbergrit, waarbij dit jaar bijna 220 vrachtwagens meereden om de bewoners van 's Heerenloo een prachtige dag te bezorgen.

En Rally for Kids zou Rally for Kids niet zijn als wij niet meededen aan dit spektakel. Dit jaar met twee trucks. De ene wat anoniem zonder bestickering maar de andere zeer duidelijk herkenbaar als Rally for Kids wagen! De meeste chauffeurs hadden hun truck mooi opgepoetst, extra verlichting en zwaailichten of flitsers aangedaan en natuurlijk de toeter geïnspecteerd. Bij elkaar leverde het een prachtige stoet vrachtwagens op die de aandacht van veel toeschouwers trokken.

Mooi om te zien, en te horen, hoe de "bijrijders voor een dag" zo'n rit beleven. Ze genieten van alle aandacht. De ene hangt nog enthousiaster uit het raam te zwaaien dan de ander. Cees, één van onze chauffeurs, had een jonge, kleine bijrijder deze dag. Maar de glimlach van deze kleine man.... Fantastisch om te zien!

Eenmaal terug bij de Hartenberg stond er voor alle chauffeurs een maaltijd klaar en werd er nog wat nagepraat om vervolgens weer richting huis te gaan. Een geslaagde dag voor de bewoners van 's Heerenloo en voor de vele chauffeurs. Ook Rally For Kids is blij er weer bijgeweest te zijn!

Stichting Rally For Kids


«-- terug