MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Rally For Kids reed mee in Hartenbergrit 2011 voor bewoners van 's Heerenloo

Zoals alle jaren was er ook dit jaar weer de Hartenbergrit. De Hartenberg is een instelling die veel bewoners huisvest met een geestelijke en/of verstandelijke handicap. Speciaal voor deze bewoners wordt door de truckersvereniging in Ede dit evenement georganiseerd. Veel van deze bewoners komen vrijwel nooit van het terrein van de Hartenberg af, dus juist voor hen is dit een happening waar zij al lang naar uitkijken. Voor Rally for Kids is dit een jaarlijks terugkerende traditie.

Helaas konden wij deze editie niet met ons rollende materiaal aanwezig zijn om de gasten mee te nemen. Om toch nog een klein beetje aanwezig te zijn werd de rally Colt op een wagen gezet en rond gereden. Wel niet helemaal zoals wij zouden willen maar we waren d'r toch een klein beetje bij.

Wie er wel volop bij waren waren de goede vrienden van Rally for Kids: van Dijk Rallysport. Met een brede grijns reed Dick met de Actros mee in de stoet. Het blijft toch een imposante wagen.

De foto's geven een klein beetje de sfeer van het evenement weer. Maar kijk vooral ook even naar de film die Christian van Veldhuizen, één van de vaste videografen van Rally for Kids, heeft gemaakt. Veel van de gefilmde vrachtwagens zie je terug in de sponsorbestickering van de Rally for Kids auto's.

Vanaf deze plaats een belofte aan de bewoners van de Hartenberg: volgend jaar zijn we d'r weer helemaal bij en kunnen jullie weer bij ons 'op de bok'!

Stichting Rally For Kids

 

Online video van de Hartenberg rit door Christian van Veldhuisen


«-- terug