MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Rally For Kids reed mee in Hartenbergrit 2009 voor bewoners van 's Heerenloo

Op zaterdag 5 september reed Rally For Kids weer mee met de bekende bus in de Hartenbergrit waarbij dit jaar bijna 300 vrachtwagens meereden om de bewoners van 's Heerenloo een prachtige dag te bezorgen.

Met startnummer 231 kwam de bus langs in de 3e groep. De meeste chauffeurs hadden hun truck mooi opgepoetst, extra verlichting en zwaailichten of flitsers aangedaan en natuurlijk de toeter geinspecteerd. Bij elkaar leverde het een prachtige stoet vrachtwagens op die de aandacht van veel toeschouwers trokken.

Ook de bus van Rally For Kids ontving tijdens de rit veel belangstelling, zowel door de bekende Brezan kleuren als vanuit de Rally For Kids bestikkering.

Eenmaal terug bij de Hartenberg stond er voor alle chauffeurs een maaltijd klaar en werd er nog wat nagepraat om vervolgens weer richting huis te gaan. Een geslaagde dag voor de bewoners van 's Heerenloo en voor de vele chaufeurs. Sommige gasten werden zelfs na afloop nog met de vracht-wagen naar hun huis gebracht! Ook Rally For Kids is blij er weer bijgeweest te zijn!


Klik hier voor meer foto's

 

Stichting Rally For Kids


«-- terug