MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Rally For Kids zet Marktplein Ede op z’n kop!

Het optreden op het Marktplein, tijdens de Heideweek in Ede, is een groot succes geworden. Voor één keer werd afgestapt van de doelstelling “Wij rijden om zieke kinderen te verblijden”. Er werd immers helemaal niet gereden met de rallyauto’s van Rally For Kids. In plaats daarvan waren er tal van activiteiten voor de Kids uit Ede georganiseerd, die allemaal toch iets te maken hadden met snelheid. Zo waren er twee circuits met skelters en go-karts beschikbaar gesteld door Berg Toys uit Wekerom. De Kids leefden zich er naar hartelust op uit. Er was ook een grote baan met echte quads, beschikbaar gesteld door de firma Roseboom uit Lunteren, waarop de Kids zelf mochten rijden. De kleintjes werden door het team van Rally For Kids rondgereden.

Jack Dam uit Ede zorgde voor extra spektakel met zijn driftende BMW. Met het rook van de banden draaide hij de ene donut na de andere, tot groot vermaak van het vele publiek. Gert Jan Toonen (alias Sik) uit Ede kwam ’s morgens ook in actie met zijn gepimpte Opel Rekord 3.0 24v, maar helaas moest hij vanwege problemen met de achteras vroegtijdig zijn Opel aan de kant zetten. Ook waren er enkele auto’s van het Ginaf Rallypower Team uit Ederveen aanwezig. Op deze manier waren er verschillende takken van autosport uit de gemeente Ede vertegenwoordigd.

Halverwege de middag werden de Heidehoogheden ontvangen en natuurlijk mocht een ritje met de rijschoolhouder niet ontbreken. Met glunderende ogen stapten de Heidekoningin en de Heideprinses bij Jack in de auto. “Vet gaaf“ en “kicken” waren vervolgens na afloop de reacties van de dames. In de bus werd nog even nagepraat met Gert en daarna werd de rondleiding langs alle activiteiten voortgezet. Ook de inwendige mens werd met heerlijke kibbeling en Hollandse Nieuwe, aangeboden door Viskiosk Henk Rosendaal uit Ede, niet vergeten. We hopen het volgend jaar zodanig te regelen dat we zelf ook kunnen gaan rijden, met name voor de zieke Kids uit Ede en omstreken. Tenslotte blijft onze leus: “Wij rijden om zieke kinderen te verblijden!”.


Klik hier voor meer foto's

«-- terug