MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Toch deelname Rally For Kids aan Heideweek in Ede

De afgelopen dagen is er hard gewerkt aan oplossing voor deelname aan de Heideweek in Ede. Eerder was er door Rally For Kids besloten om niet te gaan rijden op het marktplein, vanwege de te beperkte ruimte. De veiligheid voor deelnemers en publiek kon daardoor niet gegarandeerd worden. Vanwege alle publiciteit die al was gegeven aan de deelname van Rally For Kids aan de Heideweek en de positieve instelling en het enthousiasme van het bestuur van de Heideweek zijn er in allerijl diverse alternatieven geregeld om toch groots aanwezig te zijn tijdens de Heideweek.

 

Heideweekoptocht
Traditioneel vindt op de eerste zaterdag van de Heideweek een grote optocht plaats door het centrum van Ede. Ieder jaar is er een thema voor de optocht dat de deelnemers in hun wagen kunnen verwerken. Dit jaar is dat VAKANTIE. Rally For Kids reed met de eigen bus mee in de optocht en had de bus flink uitgedost alsof men een dagtochtje naar Zandvoort aan Zee ging maken. Compleet met opblaasboot, strandlakens, duikbrillen en een paar dolfijnen op het dak zat de bus afgeladen vol met zonnige gezichten. Iedereen genoot van de optocht en bij de eretribune met de Heidehoogheden en bestuurders, waaronder de tijdelijke burgemeester van Ede mevrouw Netelenbos, werd een warm applaus in ontvangst genomen.

Marktplein Ede - Donderdag  23 augustus 2007
Het Marktplein van Ede mag dan niet worden omgetoverd tot een rallycircuit, toch zal Rally For Kids er alles aan doen om het de Kids reuze naar hun zin te maken. De auto’s zullen er wel staan, maar er wordt niet mee gereden. Dat kan wel op één van de drie verschillende skelterbanen die zullen worden opgesteld. Ook zullen er vele andere attracties, zoals een springkussen, en diverse demonstraties gehouden worden. Iedereen is van 10.00 uur tot 18.00 uur van harte welkom op het Marktplein in Ede, dat eenvoudig met de trein bereikbaar is.

«-- terug