MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Gezellige drukte op de informatieavond van Rally for Kids.

Zoals gebruikelijk aan het begin van het nieuwe seizoen heeft het bestuur van Rally for Kids alle vrijwilligers en belangstellenden uitgenodigd voor een informatieavond in het MAC gebouw in Veenendaal.

Zo tegen acht uur beginnen de bezoekers binnen te druppelen. Terwijl de sneeuwvlokken rustig naar beneden dwarrelen drinken we gezellig een bakkie met daarbij een plakkie. Want dat Alita traditiegetrouw weer een aantal heerlijke cakes heeft gebakken moeten we natuurlijk wel even melden hier! Het smaakte in ieder geval naar meer.

Uiteindelijk zijn de meesten wel binnen en start het bestuur met de presentatie van wat er zoal gebeurd is de laatste maanden en wat ons het komende jaar qua activiteiten te wachten staat. Het nieuwe, en oude, bestuur wordt voorgesteld aan iedereen. Daarna wordt er het één en ander verteld over de diverse subcommissies die in het leven zijn geroepen. Deze zijn er niet alleen om het bestuur de tijd en rust te geven vooruit te kijken maar zeker ook om een echte stap voorwaarts te zetten naar een nog professionelereorganisatie. De diverse commissies en hun voorzitters worden kort toegelicht.

Het meerjarenplan dat het bestuur geschreven heeft wordt toegelicht. Dit is niet alleen een document waarin is beschreven waar Rally for Kids voor staat, maar ook een document dat houvast geeft richting onze hoofdsponsor Brezan. Ook toekomstige sponsoren kunnen nu zien dat wij niet zo maar een clubje vrijwilligers zijn. Rally for Kids is een stichting die weet wat zij wil, waar zij heen wil en dat ook duidelijk uitdraagt naar de buitenwereld. We mogen best trots zijn op hetgeen we gepresteerd hebben voor de kids de laatste jaren!

Dan een punt waarbij een aantal rallyharten sneller gaan kloppen: het wel en wee van het Rally for Kids rallyteam. Na veel overleg is er een nieuwe rallyauto aangekocht: een Mitsubishi Colt in volledige rallytrim. Door bemoeinis van Dick van Dijk en back-up van Brezan is Rally for Kids weer in staat om over de rallypaden te razen. En dat doet ons goed! De auto is zeker geschikt voor hetgeen wij er mee willen: deelnemen aan rallys met daarbij de mogelijkheid om ons eigen gezicht te tonen. Dat gaat met deze auto zeker lukken. De auto is niet poenerig maar zeker strijdbaar genoeg om in de Colt Cup, waarin rally for Kids uit wil komen, leuk mee te kunnen rijden. Aan een mooie bestickering wordt al hard gewerkt. Ook voor onze kids zal de auto herkenbaar worden.

Zo aan het einde van de presentatie wordt de activiteitenkalender bekend gemaakt. Rally for Kids zal het seizoen openen en afsluiten met een circuitdag op ons "thuiscircuit" Niederrhein. Er zijn deelnames aan drie rallys gepland en er zijn nog een aantal "losse" evenementen. Al met al een jaar waarin het nodige werk verzet zal moeten worden maar waarin we ook weer veel lachende kinderkoppies zullen zien. En daar doen we het voor.

Na een klein uur zit de voorzitter zonder gesprekstof, hoe is het mogelijk zul je zeggen, en sluit hij de presentatie.

Vrij vlot zat iedereen aan een sapje of een frisje en waren de verhalen niet van de lucht. De activiteiten werden onder de loep genomen, er waren pittige discussies over het wel en wee van denieuwe rallyauto, verschillende vrijwilligers deelden hun ervaring, er werd nog eens een sapje ingeschonken, d'r klonk een sappig rallyverhaal, enzovoort enzovoort. Je snapt het al: het bleef nog lang onrustig daar in het MAC gebouw.

Iedereen hartelijk bedankt voor de komst, de inzet en de inbreng.

Uw secretaris Jacko Morren.

Stichting Rally For Kids


«-- terug