MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids Vaarkamperengweg 22 6741 XW Lunteren

 

 

Na lang wachten was het dan zover: de startavond van seizoen 2013. Of de mensen nu afkwamen op de beroemde natte cake van Alita en Tineke of op de toespraak van de nieuwe voorzitter, we zullen het wel nooit te weten komen. Niet belangrijk ook, belangrijker is het dat er veel mensen aanwezig waren. En dat is een goede zaak.

Nadat iedereen was voor zien van koffie en cake startte het officiele deel van de avond. In een korte presentatie blikte Henk terug op vorig seizoen en ontvouwde hij de plannen voor 2013. En dat zijn behoorlijke plannen! Niet alleen een aantal circuitevenementen maar ook iets nieuws: in 2013 gaan we minimaal één 4x4 evenement organiseren. Weg van het circuit en van de gebaande paden af. De modder en de drek in. Bochtige parcours met hellingen. Heel ander soort auto's ook natuurlijk. Wellicht wat Dakar trucks?

Fijn is ook dat de kids bij alle evenementen onze nieuwe helmen op kunnen. We hebben 35 nieuwe helmen aangeschaft. Nu nog egaal grijs maar na een tijdje voorzien van kleurige bestickering van diverse sponsoren en natuurlijk een Rally for Kids sticker. Een fikse investering maar wel eentje waar we hoognodig aan toe waren. Dan is er het plan om de beide vrachtwagens te verkopen en daar een grote trailer voor terug te kopen. Dit scheelt fors in de jaarlijkse vaste lasten. Kunnen we toch weer een mooie klas kids een fijne dag van bezorgen!

Ook in de organisatie veranderen er enkele zaken. Er komt, nog, meer openheid en samenwerking. Subcommissies worden nauwer betrokken bij bestuursvergaderingen, er komt een overall kalender voor iedereen beschikbaar. De voor ons zo bekende officials hebben zich verenigd in een eigen official club om zo herkenbaarder hun werk te kunnen doen en zich ook in te kunnen zetten tijdens andere evenementen. Ook in het rallyteam van Rally for Kids zijn zaken die de aandacht vragen: zekerstelling van de primaire doelstelling van Rally for Kids en spreiding van de aansprakelijkheid. Allemaal zaken die nog niet tot in de puntjes geregeld zijn maar waarvan de contouren al wel duidelijk zichtbaar zijn.

De rode draad in de hele presentatie was: transparantie en samenwerking. Het voltallige bestuur onderstreept de stelling van Henk: samen maken we het niet alleen makkelijker maar ook leuker! En zo is het natuurlijk ook.

Na het vragenrondje werd er nog gezellig nagepraat met z'n allen. Ik heb eens rondgelopen en het geheel eens van een afstandje bekeken en kan na 3 jaar vrijwilliger zijn bij Rally for Kids niet anders zeggen dat we een bijzondere groep mensen zijn met z'n allen. Soms uitermate verschillend maar samen hebben we maar één doel: kids een fijne dag bezorgen. Dat stralen we echt uit met z'n allen en dat maakt het voor mij heel waardevol. Het wordt weer een fantastisch seizoen!

Vriendelijke groet,

Uw secretaris Jacko Morren.

Stichting Rally For Kids


«-- terug