MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Nissan Micra nieuwste telg Rally For Kids

Sinds dit weekend is hij te bewonderen in de showroom van Nissan-dealer Van Laar in Voorthuizen. De prachtige Nissan Micra in rallytrim; de nieuwste telg van Rally For Kids.

Dit jaar viert Autobedrijf Van Laar haar 40-jarig jubileum. Op 28 en 29 maart werd dit heugelijke feit aan de Kerkstraat gevierd en was de showroom deels omgetoverd tot een gezellig café. Natuurlijk was er ook plaats voor de huidige topmodellen van Nissan, zoals de X-Trail, Qashqai en de sportieve 350Z Roadster. Maar de ereplaats was weggelegd voor de Nissan Micra in de kleuren van Rally For Kids.

Drie maanden lang is er door het ’Van Laar-team’ op minimaal één avond per week keihard aan gewerkt en werd de auto aan een grondige restauratie onderworpen. Er werden geen concessies gedaan; de auto moest er helemaal perfect bij komen te staan. Met medewerking van Autoschadebedrijf P. Bouw uit Terschuur, Autobeklederij G. van de Weerd uit Kootwijkerbroek en Autospuiterij R. van de Vis uit Putten kon men vol trots de Micra naar Van Laar Reklame in Barneveld brengen. Daar werd de auto voorzien van de bekende zwart/wit geblokte achterkant en een fraaie blauwe motorkap. Natuurlijk mocht het logo van Rally For Kids niet op de voorschermen ontbreken en werd de reclame van voornoemde bedrijven op de blokjes aangebracht. Het resultaat mag er zijn. Vol trots werd de Micra aan de afgevaardigde leden van Rally For Kids gepresenteerd.

Op 9 mei a.s. zal de Nissan Micra voor het eerst in actie komen tijdens de circuitdag van Rally For Kids op het Mildland Circuit bij Lelystad. Daar worden een paar honderd gasten verwacht, waaronder vele tientallen zieke kinderen, die o.a. de gelegenheid krijgen om plaats te nemen naast een ervaren rallycoureur. Met deze nieuwste aanwinst er bij beschikt Rally For Kids inmiddels over 7 rallywagens. Enkele gastrijders zullen dit aantal nog aanvullen, zodat er voldoende wagens aanwezig zijn om iedereen een aantal keer over het circuit mee te kunnen nemen.

Stichting Rally For Kids

«-- terug