MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Brezan overhandigt eerste kalender 2008 aan Rally For Kids

De jaarlijkse kalender van Brezan staat voor 2008 geheel in het teken van Rally For Kids. Sinds Brezan Automaterialen in juni 2007 onze hoofdsponsor is geworden, is men op alle evenementen aanwezig geweest. Mede dankzij de financiële steun van Brezan hebben wij er voor kunnen zorgen dat de Kids en hun familieleden hebben genoten van prachtige evenementen zoals het RAM-festival in Rotterdam, de Nederlandrally in Barneveld en de circuitdag in Niederrhein. Onze vaste fotografen Bert van Dijk en Erwin van Schoonhoven hebben op verzoek van Brezan hun mooiste foto’s van dit seizoen geselecteerd en hiervan is een schitterende kalender samengesteld.

Afgelopen woensdag, 13 december 2007, werd het eerste exemplaar door Louiz Prinsen van Brezan overhandigd aan Hans Jansen, onze secretaris. De kalender is een grote oplage van maar liefst 13.000 stuks gedrukt en wordt via het netwerk van Brezan verspreid. Bent u geïnteresseerd in een kalender, dan kunt u daarvoor bij het dichtstbijzijnde filiaal van Brezan terecht. Mocht dat niet lukken, stuur ons dan een berichtje. Dan kijken wij of we wat kunnen regelen.

Het bestuur en alle vrijwilligers van stichting Rally For Kids wenst mede namens Brezan Automaterialen iedereen een gezond en gelukkig 2008!Stichting Rally For Kids

 

«-- terug