MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Team Black Magic kijkt terug op een succesvolle loterijavond en schenkt Rally for Kids een fantastisch bedrag.

Zaterdagavond 22 september gaan om 19:00u de deuren open voor publiek. Lotbezitters, sponsoren en andere belangstellenden zijn uitgenodigd voor de trekkingsavond van de “Black Magic loterij”. In zaal “De Koekelt” van de Prinsenhof in Lunteren staan de prijzen opgesteld die verloot gaan worden. Buiten staan de Black Magic tractor en de rally auto van onze stichting Rally for Kids te pronken. Een mooi programma staat te wachten en team Black Magic wacht met spanning af hoe de avond gaat worden. Ook Rally for Kids is uitgenodigd voor deze avond. Team Black Magic heeft Rally for Kids uitgekozen om een gedeelte van de loterijopbrengst te gaan schenken aan ons goede doel.  

Om 20:00u zit de zaal mooi gevuld en begint mede-eigenaar van de Black Magic, Jan Hendrik Willigenburg met een teampresentatie. “Graag willen wij ons team hier aan u voorstellen en uitleggen wat onze sport inhoudt” aldus Jan Hendrik. Met behulp van een beamer wordt de presentatie verduidelijkt met afbeeldingen. De gasten krijgen veel informatie over het team, de historie van het team en wat de “meest krachtige sport ter wereld” tractorpulling inhoudt. Verder komen ook de promotie/sponsor activiteiten en toekomstige doelstellingen van het team aan bod. Maar het draait deze avond ook om de loterij ten behoeve van stichting “ONDERSTEUNING BLACK MAGIC”. Naast de sponsoren, kan team Black Magic met de opbrengst van deze loterij het nieuwe seizoen weer gaan strijden om het competitiekampioenschap in de 4,5 ton supersport. Mede door deze loterij heeft team Black Magic ook veel promotieactiviteiten verricht om de naamsbekendheid te vergroten.

Samen met Rally for Kids is al een aantal activiteiten opgestart. Team Black Magic heeft tijdens de circuit-dag op Lelystad een demonstratie gegeven wat bij alle gasten grote indruk heeft achtergelaten. Ook heeft het team Black Magic met eigen ogen gezien dat het geld goed besteedt zal worden aan de gezinnen die door Rally for Kids een dagje uit aangeboden krijgen.  

Na de teampresentatie volgt een pauze, waar een drankje aan de bar kan worden besteld. Gezelligheid en veel leuke gespreken voeren de boventoon.

Na de pauze neemt Gert van den Top de microfoon in handen en vertelt wat de stichting Rally for Kids doet. Een foto presentatie laat de mensen achter met een indruk wat het voor deze gezinnen moet betekenen om een dag bij onze stichting mee te kunnen maken.

Tijdens de pauze wordt alles klaar gezet om te beginnen met de verloting van mooie geldbedragen, I-pad, elektrische kidsauto’s en nog veel meer. In totaal worden 18 prijzen vergeven. LOKO Dhr. van den Heuvel maakt met veel humor en op geheel Lunterse wijze de winnende lotnummers bekend. Van de winnaars zijn 4 mensen aanwezig die de prijzen overhandigd krijgen uit de handen van de LOKO. De overige winnaars kunnen op de site: www.teamblackmagic.nl zien of zij in de prijzen zijn gevallen en contact opnemen met het team Black Magic. De hoofdprijs is het spannendste moment met een geldbedrag van €450,-. Vanuit de Limburgerse vrienden van team Black Magic komt een kreet van blijdschap en nemen de hoofdprijs mee naar huis.

Tijdens de loterijavond is een aparte verloting georganiseerd, waarbijkans gemaakt kan worden op een “Rally for Kids Circuit-Experience”. De opbrengst van deze loterijkomt volledig ten goede aan Rally for Kids. De LOKO zal deze prijs overhandigen aan Mevr. G. Jansen uit Lunteren.    

De succesvolle Black Magic loterij wordt afgesloten met het overhandigen van €500,- aan de stichting Rally for Kids. Gert neemt deze check in ontvangst en dankt Team Black Magic voor de succesvolle en leuke samenwerking die nog zeker voortgezet zal gaan worden. Tot 23.30u wordt er nog wat nagepraat en een drankje gedronken en kijken Team Black Magic en Rally for Kids tevreden terug op deze geweldige avond!

Bedankt Team Black Magic namens alle leden en supporters van Rally for Kids!

 

«-- terug