MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

MARIN steunt Rally For Kids

Enkele weken geleden werd het bestuur van Rally For Kids verrast door een brief van MARIN uit Wageningen. Enkele medewerkers van MARIN hadden de Stichting Rally For Kids voorgedragen voor een bijdrage uit het Sociaal Fonds van het bedrijf. De directie van MARIN heeft vervolgens besloten om Rally For Kids een bedrag van € 1.500,- te schenken.

Natuurlijk waren een aantal bestuursleden graag bereid om de cheque bij MARIN in ontvangst te nemen uit handen van de directeur van MARIN, de heer Hubregtse, en medewerker de heer Van Veldhuizen die Rally For Kids had voorgedragen.

Toen de foto’s waren geschoten werd ook nog een rondleiding door het bedrijf gemaakt. MARIN doet aan scheepvaartkundig onderzoek. In enorme hallen zijn grote waterbakken waarin prototypes van boten worden getest. Vanuit de hele wereld komen scheepsbouwers naar MARIN in Wageningen om hun ontwerp te laten testen voordat het schip gebouwd gaat worden. We waren zeer onder de indruk van het bedrijf en we zijn er blij mee dat MARIN onze stichting wil steunen.

 

Stichting Rally For Kids


«-- terug