MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

MOBA Kippenren 2016

MOBA Kippenren 2016Vandaag was dan eindelijk de Moba Kippenren 2016! Velen hebben hier naar toe geleefd en getraind om de 5, 10 of zelfs 21 km te lopen voor het goede doel.

Voorafgaand hieraan was de Kuikenren 2016. Kids van 6 - 9 en 10 - 12 jaar liepen hun eigen evenement voor het goede doel. Schitterend om te zien hoe enthousiast ze waren. Voor de bocht echt niet meer vooruit kunnen komen van vermoeidheid maar het zien van ouders of opa en oma gaf ze weer vleugels.

Bij de volwassenen gingen meer dan 1.000 (!!) lopers van start. Een enorm lint van hardlopers trok door Barneveld centrum en het buitengebied. Mooi om te zien. Ik heb van alles voorbij zien komen: blije gezichten, pijnlijke gezichten, dikke gezichten, fanatiek vertrokken gezichten, gezichten met heel vermoeide ogen erin, afgetrainde gezichten, rode gezichten en bezweette gezichten. Prachtig. De foto's zeggen genoeg denk ik.

Rally for Kids wil alle lopers (kuikens, hanen en hennetjes) heel hartelijk bedanken voor hun inzet en topprestatie. Door jullie vele soort van gezichten kunnen wij een heel aantal kids een blij gezicht bezorgen. En daar worden wij heel erg vrolijk van. Heel hartelijk dank daarvoor!

Ook een welgemeende dank aan het bestuur van de Kippenren dat wij een goed doel mochten zijn bij jullie. De samenwerking is top en het was keurig georganiseerd. Wij zien jullie graag bij ons 4 x 4 evenement dit jaar. Nogmaals heel hartelijk dank.Klik hier voor de foto's door Jacko Morren


meer informatie on-line : www.kippenrenbarneveld.nl

Stichting Rally For Kids


«-- terug