MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Rally For Kids klaar voor de Nederland Rally!

Terwijl afgelopen dagen 2 van de 3 auto's nog act dé presence gaven op de Atrium dagen in Ede bij hoofdsponsor Brezan werden vanavond de auto's aan een technische keuring onderworpen.

De Opel Astra van Gert van den Top en Ron Koetsier werd voor de keuring voorzien van startnummer 78 en diverse reclame stikkers van de organisatie. De keuring verliep soepel, en een nieuwe KNAF stikker op de achteruit werd er zonder problemen opgeplakt.

Na de Astra werd de Opel Ascona 400 replica van Dick van Dijk en Albert van de Worp binnengereden bij Van den Heuvel aan de Handelsweg in Barneveld. Deze nieuw opgebouwde auto kreeg extra aandacht van de officials. Alle veiligheidspunten, waaronder brandstoftank, veiligheidskooi etc. werden grondig geinspecteerd. Na een korte discussie over de manier waarop de rolkooi gelast was in de auto werd goedkeurend de stikker erop geplakt, een mooi moment en een verdiende beloning voor het vele werk en de aandacht die er de laatste weken in is gestopt om de nieuwe auto voor dit evenement klaar te hebben.

Opgelucht gingen de auto's richting de serviceplaats, op de Hermesweg 34 waar inmiddels de tenten volledig zijn opgebouwd en klaar zijn voor de 150 VIPS tijdens de 'thuisrally' van de stichting.

Nog even een paar lampen afstellen voor de donkere avondproeven en dan gauw naar bed om nog wat nachtrust te kunnen genieten.

De bus staat in het oranje licht van de natriumlampen al vrolijk op de uitkijk, laat de KIDS maar komen!

Stichting Rally For Kids

«-- terug