MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Rally for Kids VIP dag fantastisch verlopen, rally equipes verdeelde gevoelens...

Rally for Kids organiseerde tijdens de Veenhuizen Nederland Rally 2008 waar een VIP dag voor zieke kinderen. Het weer was geweldig en dat maakte het verder perfect verzorgde plaatje helemaal af.

Veel kinderen met ouders/verzorgers genoten van deze mooie herfstdag in Barneveld, waar ze op het Rally For Kids plein midden tussen de service als VIPS werden behandeld.

Ook diverse sponsoren waren aanwezig om nader kennis te maken met de stichting of met de gezinnen waarvoor we het allemaal doen. Ook voor hen was het een geslaagde dag in Barneveld.

Onze nieuwe ambasadeur - coureur Tim Coronel - was van 11-15 te gast en heeft veel kinderen blijgemaakt met een pet met zijn handtekening alsmede een foto als aandenken. Tim Coronel is ook met de schoolbus meegeweest naar proef 1 om daar samen met de kinderen te kijken naar de rally en natuurlijk met speciale aandacht voor de 2 equipes van Rally For Kids.

Met startnummer 40 kwam als eerste langs de nieuw opgebouwde Mitsubishi Lancer EVO III van Dick van Dijk. Zijn broer Bert navigeerde hem ook deze rally weer en samen hadden ze al gauw hun draai gevonden in de nieuwe auto.

15 deelnemers later verscheen de bekende Opel Astra GSI aan de start met Gert van den Top en Ron Koetsier. De Astra ging goed van start op KP1 maar verloor halverwege de proef het linkervoorwiel. De bouten waarmee het wiel vast hoort te zitten waren afgebroken en ook een noodreparatie bood geen soelaas. De Astra moest worden afgesleept, rally afgelopen voor startnummer 55. Met de teleurstelling nog op het gezicht verschenen rijder en navigator weer op de service.

Ondertussen gingen Dick en Bert van Dijk steeds beter met de Lancer, hadden hier en daar hun momentjes en kregen in de 2e boucle ook de mogelijkheid de auto af te wegen aan de direct concurenten.

Al met al een fantastische Rally For Kids dag!

 

 

 

 

Was u aanwezig als gezin en wilt u een reactie aan ons sturen?
Gebruik hiervoor het reactieformulier. Uw reactie wordt eventueel op de site geplaatst!

Klik hier voor meer foto's Klik hier voor de foto's online! | UPDATE 12.10.2008

 

Eerste reacties: | UPDATE 13.10.2008


Klik voor vergroting!Klik voor vergroting!

Klik voor vergroting!Klik voor vergroting!

 

Stichting Rally For Kids

 

«-- terug