MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Netwerkevenement voor Rally For Kids

Het zal zo einde november 2010 zijn geweest dat er ineens een brief van IMO Sales Support op mijn digitale deurmat plofte. De organisatie ging in Nijverdal een netwerkevenement op poten zetten en stelde voor dat wij mee zouden doen.

Na bestudering van hun gegevens en een zeer verhelderend telefoongesprek bleek dat de organisatie Rally for Kids had geadopteerd als goed doel! Nou, hoe mooi kun je het op je bordje krijgen? Zij waren zeer gecharmeerd van onze doelstelling, en laten we eerlijk zijn, die is natuurlijk ook gewoon fantastisch!, en vonden dat wij wel wat steun konden gebruiken.

Tijdens zo’n netwerkevenement, waarbij mensen rondlopen, visitekaartjes uitdelen en vragen wat ze zakelijk voor elkaar kunnen betekenen, worden de bezoekers natuurlijk hongerig en dorstig. Er waren twee deelnemers die een deel van hun beursopbrengst aan het goede doel wilden schenken. Talamini is een keten van Italiaanse ijssalons en schonk ons een deel van hun dagopbrengst. De sympathieke firma HansWorst deed ook een duit in het zakje, van elk verkocht broodje warme worst ging 25% naar Rally for Kids. Hartstikke mooi heren, bedankt!

Natuurlijk gingen wij niet alleen voor deze harde Euro’s naar Nijverdal. Nee, ook wij wilde netwerken. Bedrijven zien, mensen spreken en warm maken voor onze stichting. Dus zo kwam het dat Hans Jansen en ondergetekende op donderdag 6 januari op pad gingen. Een autoambulance met daarop de Manta van Rien, daarvoor de forse bus van Ronny en in die bus twee 45 jarige, kalende mannen die net zo opgewonden waren als tijdens hun eerste schoolreisje. Heel erg lang geleden…..

Na een voorspoedige reis werd de Manta netjes voor, eigenlijk natuurlijk naast, de ingangsdeur geparkeerd. Binnen werden twee gift-boxen neergezet en achter onze statafel werd een beeldscherm opgezet. Daar hebben we van 14.00 tot 22.00 uur de DVD van de dag op Circuitpark Zandvoort afgespeeld. De mensen vonden het prachtig!

Zo tussen de bedrijven door hebben wij ook wat rondgelopen en hier en daar ons licht eens opgestoken. Een firma die wel 200 stuks sleutelhangertjes wilde schenken. Een bedrijf dat wel broodjes Unox wilde komen serveren. “Maar dan wel door mijn eigen personeel hoor, anders is het zo makkelijk!”, riep de man in kwestie. Een dealer in exclusieve auto’s wilde zijn klantenkring wel aanschrijven om gastrijders te werven. En ga zo maar door. Prachtig!

Het evenement werd georganiseerd in de partyhal van een kartbaan. Gasten konden, op vertoon van hun pas, een heat karten. En Hans zou Hans niet zijn als hij die kans had laten lopen. Binnen de kortste keren had hij een passende overall en helm gevonden en knalde hij over de baan. Na zijn eerste heat heeft hij mij mijn kaartjes ook afhandig gemaakt en ging hij weer de baan op. Of had ik nou toch aan hem gegeven? Hij had zo’n plezier. Net iemand op schoolreisje.

Zoals het een fotograaf betaamd had ik ook vandaag mijn cameraatje meegenomen. Niet alleen Hans is op de gevoelige plaat vastgelegd maar ook de entourage, HansWorst, de Talamini-dame op de racemotor, de snelle Henkies in de playseats en verschillende sfeerplaatjes.

Zo tegen 22.00 was het erg rustig geworden en hebben we onze bullen bij elkaar gepakt en in de bus geladen. Hans parkeerde de Manta weer vakkundig op de autoambulance en na een welverdiend drankje kon de terugreis beginnen. Maar eerst natuurlijk nog even met Ivon van Imo Sales Support praten en afscheid nemen. Ook van hun kant was de samenwerking prima bevallen en .wij hebben afgesproken dat Rally for Kids op de volgende evenementen weer aanwezig zal zijn. Graag zelfs.

In de bus lieten wij de dag nog eens de revue passeren. Een prima verlopen dag. Natuurlijk wat verbeterpuntjes voor onze presentatie maar dat komt wel goed. Leuke mensen ontmoet. Mooie kansen gekregen maar ook zelf gemaakt. Volop tevredenheid in de knusse bus. Nog nagloeiend van de spanning van de dag kwamen we in Ede aan waar Hans mij thuis afzette. Nog even kreeg het schoolreisjes gevoel mij in zijn greep en wilde ik onder de stoel wegkruipen zodat niemand mij zou zien. Verrassing…..! Maar dat was niet nodig. Overal in de straat was het licht al uit….

Stichting Rally For Kids


«-- terug