MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Business & Adventure Event Beurs

Op 14 april stond er al weer een uitje op de agenda van Rally For Kids.

Na een paar dagen rust te hebben gehad (OVD Ede) ging de reis nu richting Zwolle. Want Rally for Kids werd verwacht in Wezep bij de Business & Adventure Event Beurs.

Na wat voorbereiding en nog snel wat spullen ophalen waren wij rond de klok van 12:00 op de plek van bestemming. Al snel kwamen wij de eerste bekende tegen die wij op de voorgaande editie hadden ontmoet en werden er over en weer wat handen geschut. Het voorstel om eerst onze plek op te bouwen voordat we aan de koffie zouden beginnen werd snel aangenomen.

Raceoverall, laptop, televisie, DVD speler, flyer, visitekaartjes en een zakje Autodrop. Natuurlijk had de secretaris gekozen voor de variant ‘rallyrijders’. Snel onze eerste een kopje koffie, met voor onze secretaris een overheerlijke soes, en we gingen van start.

Precies om 13:00 uur werd de beurs door de wethouder van Economische Zaken van de gemeente Oldebroek geopend en kon het evenement beginnen. Al snel stonden bij onze stand her en der mensen te praten want wees nu eerlijk, een film van Zandvoort of een fotoreportage van kinderen en auto’s op Niederheinn spreekt iedereen wel aan. We hebben heel wat af moeten praten.

De contacten met andere standhouders verliepen zeer goed. Zo was er een stichting die veel voor mensen met de ziekte kanker doet maar die eigenlijk niet goed wist wat zij kinderen die deze ziekte hebben kan bieden. Nou daar hadden wij wel een antwoord op en al snel waren wij volop in gesprek met elkaar.

Ook een standhouder die veel in racesimulators doet hopen wij een keer uit te nodigen voor een evenement.

Het aantal contacten dat op beurs kwam was ook goed. Wij hebben aan veel mensen en bedrijven laten zien wat wij doen en vooral voor wie wij het doen. Zo over Rally for Kids praten met anderen geeft niet alleen de andere partij een goed beeld van wat wij doen maar is ook voor onszelf een bevestiging dat wij goed werk doen. En dat is soms gewoon fijn om te horen!

Na een drukke dag vertelde de secretaris mij tegen 21.00 uur dat het weer tijd was om naar huis te gaan. En zoals dat een goed voorzitter betaamd luister ik naar hem. Dus togen wij na deze drukke dag weer richting Ede en Lunteren om daarna snel naar ons mandje te gaan.

Hartelijke groet en tot een volgende keer,


Gert van den Top
Voorzitter Rally for Kids

 

Stichting Rally For Kids

 

«-- terug