MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

update 6 mei 2012 : verslag en reacties toegevoegd
update 5 mei 2012 : eerste reacties toegevoegd

Circuitdag Rally for Kids Niederrhein 2012

Afgelopen donderdag was het weer zover. Veel kinderen in Nederland hadden vakantie van school, dus dan is er de uitgelezen mogelijkheid voor Rally for Kids om de Circuitdag te plannen.

Een zestig kinderen hadden zich opgegeven om een dag even helemaal weg te kunnen zijn uit hun dagelijkse beslommeringen.

Onderweg uit Nederland, waar de avond van te voren de sluizen wagenwijd hadden open gestaan, ging het door een nog steeds donker dreigend landschap richting de oude militaire basis bij het vliegveld Weeze. Net de grens over in Duitsland begon het plotseling open te trekken. Een teken aan de wand voor de rest van de dag?

En achteraf zou duidelijk zijn dat ook de weergoden hadden mee gewerkt om de kinderen een prachtige dag te bezorgen.

Het opbouwen begon al rond een uur of 8 en dit jaar was er weer wat nieuws voor de kids. Een heuse knutselclub voor degenen die na een paar rondjes met een auto over het circuit, wel even wat rust konden gebruiken en daar naar hartenlust konden knutselen.

Zo rond een uur of 10 begon het lekker druk te worden, de vrijwilligers om de kinderen te helpen instappen waren er al, de baanofficials kregen hun oranje hesjes en andere spullen om de veiligheid langs de baan zo optimaal mogelijk te maken.

Iedereen nog een laatste bak koffie en een krentenbol met kaas en langs een al lange rij kinderen, die al geduldig stonden te wachten op het spektakel, ging het naar buiten om de plaatsen in te nemen om te kunnen gaan beginnen.

Nog even een rondje verkennen voor alle rijders om te zien hoe de baan er bij lag en jetzt geht’s loss.

Het blijft toch elke keer weer heel leuk om te zien dat ouders toch enigszins bezorgd langs de baan staan en de kinderen juist om de wagens vragen die het hardst over de baan gaan. Hoe harder hoe mooier vinden ze het.

De vele lachjes en duimpjes omhoog onderweg zeggen meer dan genoeg. Maar gelukkig weten de rijders ook dat ze de kinderen in de gaten moeten houden en daarom zien we ook regelmatig dat een auto even wat rustig aan doet om het kind gerust te stellen.

Ook deze keer waren er weer nieuwe rijders aanwezig voor wie de Circuitdag van Rally for Kids weer een hele nieuwe ervaring was. Maar zonder uitzondering vonden ze het allemaal weer prachtig dat ze dit konden doen voor de kinderen die het in het dagelijks leven heel anders hebben.

Na twee keer een korte pauze om iedereen weer even te kunnen voorzien van een bakje koffie en een broodje van Jennie werd het circuit nog een keertje andersom gereden.

En als laatste was er ook nog de mogelijkheid voor alle vrijwilligers om een rondje met de auto’s mee te kunnen.

De zeer geslaagde dag werd afgesloten met een bbq, waarna het nog lang erg gezellig bleef in de grote loods.

Maar ook aan alle mooie dingen komt een eind en met een zeer tevreden gevoel kon iedereen weer huiswaarts.

Bij dezen willen wij dan ook weer iedereen bedanken die de moeite heeft genomen om voor de kinderen een prachtige dag mogelijk te maken en we hopen iedereen graag weer terug te zien op één van onze volgende evenementen.


Uw reizende reporter op klompen

Rinus van Beek


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Geweldige circuitdag voor Rally For Kids in Niederrhein!

Rally For Kids kan terugkijken op een geweldige circuitdag in het Duitse Niederrhein. Binnenkort volgt hier een verslag, voor nu bijna 100 foto's online.

Om deze dag mogelijk te maken gaat onze dank in het bijzonder uit naar:

  • De Kids en hun ouders/verzorgers!
  • De gastrijders
  • Alle vrijwilligers voor hun hulp en enthousiasme!
  • Van den Heuvel Motorsport
  • Jenny's catering
  • Mackys Driftkarting
  • ....

 

 

 

 

 

 

 

Was u aanwezig als gezin, gastrijder of sponsor en wilt u een reactie aan ons sturen? Gebruik hiervoor het reactieformulier. Uw reactie wordt eventueel op de site geplaatst!


Klik hier voor meer foto's

 


Video
online


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lieve mensen,

Wat een mega fantastische dag was het donderdag! Ralph (ën ook ik) heeft super genoten!!!! Megaleuke dag! Dankjulliewel, want jullie maken dit mogelijk! Ralph wil ook de berijder van de lotus bedanken voor zijn mooie helm, die heeft nu een mooie plaatsje in zijn kamer, Ralph is daar erg trots op! Gisteren wel dagje totaal uitgeput, alleen maar geslapen, koorts etc, maar nu weer helemaal nog vol van de fantastische dag!

Dankjulliewel!

Liefs, Jessica & Ralph

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

hoi allemaal,

Hartstikke bedankt weer voor deze vette dag. Ik had nog een dag last van mijn rug gehad, maar het was zeker weer de moeite waard, na al dat driften. Geweldig.

Groet Huub Out. Namens Luuk

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Goedenavond Evelien,

Ik wilde jullie even hartelijk bedanken voor de waanzinnige leuk en goed georganiseerde dag. De kids vonden het super om mee te maken en mee te rijden. Het eten was super goed en erg uitgebreid nogmaals bedankt voor deze super gave dag

groetjes Danielle Jagt Rodney en Davy de Boer

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hallo,

Voor ons was dit de eerste keer dat we Rally for kids mee mochten maken.
En wat een belevenis voor het gezin! Een dag om nooit meer te vergeten.

Namens Peter Femke Peter Monique thijssen bedanken wij jullie allemaal voor deze dag.

(en een foto van hun nieuwe held)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Het was weer een toffe dag in Niederrhein!!!

Ik heb weer vele blije kindertjes mogen rondrijden. De glimlach op de gezichtjes spreekt voor boekdelen. Naast de vele kinderen hebben wij uiteraard ook genoten van deze mooie dag, prima catering en het gastvrije ontvangst door de stichting Rally for kids!! Chapeau!!

De mooie fotoreportage geeft een juiste impressie van de dag!! Mocht er nog beeldmateriaal zijn van de Gele Kadett C coupe, dan houd ik me aanbevolen. e-mailen naar info@verlagingssets.nl mag uiteraard. Allemaal bedankt!!

Fred Buursma
JB rallyteam

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hallo allemaal,

Bedankt voor de super leuke race dag!

En ook de frikadellen waren weer heerlijk ;)

Groet, Daan

Stichting Rally For Kids


«-- terug