MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Verslag circuitdag Niederrhein 24 oktober 2013

Vandaag, op donderdag 24 oktober, was alweer de laatste grote activiteit van Rally for kids voor dit jaar. En zoals het hoort hebben we afgesloten met een knallende finale.

Bijna 100 kids, een dikke 45 gastrijders met mooie auto’s, goed van eten en drinken, prachtig weer, 20 marshalls, 2 EHBO’ers, Mackys Driftkarting, 2 skelterbanen en ontelbare breed lachende gezichten van jong en oud. Het kon niet op.

Vanaf 09:30 druppelden de gasten en de gastrijders binnen. Op diverse gezichten was de spanning af te lezen. Met de huidige Zwarte Pieten discussie zou ik haast schrijven :”vol verwachting klopt ons hart”. Toen de meeste gasten binnen waren even een kort woord van de voorzitter, een goede briefing voor de gastrijders en we konden beginnen.

Dat beginnen was nog even een dingetje want door het grote aantal gastrijders was dat voor de mensen die dit in goede banen moeten leiden een behoorlijke klus deze keer. Het krioelde werkelijk van de auto’s en kids die zo snel mogelijk in wilden stappen en de baan op gaan. Dat kwam goed uit want dat wilden wij ook!

Gelukkig duurde het niet lang voordat het in- en uitstappen soepel verliep. De rij kids in de hal werd gestaag kleiner entoen iedereen minimaal één keer mee was geweest de baan op konden we met z’n allen aan de lunch. Zo te zien waren een hoop mensen daar ook wel aan toe.
Eten op meneer de coureur? Instappen dan maar want ik wil heel graag met u mee. Binnen de kortste keren scheurden de auto’s er weervandoor met een nieuwe lading kids. Het ging werkelijk af en aan.

Ondertussen was de zon uitbundig gaan schijnen en liep de temperatuur in menige auto zo hoog op dat de coureurs het zweet van het hoofd afliep. Vlug wat extra drinken, een nieuwe bijrijder ophalen en weer in de rij om de baan op te mogen.

Zo om een uur of vier staan alleen de echte fanatiekelingen onder de kids nog in de rij en komt er ook wat tijd om een paar vrijwilligers mee te nemen de baan op. Daarna wordt er voor de laatste keer afgevlagd en verdwijnen de auto’s op de trailers. De motoren verstommen en iedereen komt samen in de grotehangar waar Jenny met haar potten en pannen een fijn maaltje heeft bereid voor ons allemaal.

Na het eten nemen we afscheid van elkaar. De gastrijders en de gasten gaan richting huis en de vaste club Rally for kids vrijwilligers ruimt de spullen op, schuift de beide vrachtwagens vol en vertrekt dan ook richting Nederland. Moe maar voldaan.

Het was weer een gedenkwaardige dag. Veel, heel veel, lachende kids, glunderende ouders en blije gastrijders. Het was een drukke dag voor Rally for Kids. De laatste van dit seizoen. Maar volgend jaar zijn we er gewoon weer. Want die lach van die kids is zwaar verslavend!

 

Stichting Rally For Kids

 

 


Klik hier voor een selectie door Jeroen van Zwetselaar

Klik hier voor de serie foto's door Jacko Morren

Klik hier voor een selectie door Johan Woermeijer

 

Video van Christan van Veldhuizen on-line

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

BEDANKT voor deze geweldige dag.

De kinderen hebben beide genoten van het rijden. Ze hebben alleen maar in de rij gestaan, gereden of gegeten. Deze dag zal hun nog heel lang heugen. Op facebook proberen ze hun nieuwe vrienden te vinden. Voor ons als ouders een geweldige dag met een geoliede organisatie en een geweldige dag en ervaring voor iedereen dus BEDANKT.

graag tot een volgend evenement

Nelly (moeder van Sanne en Martijn)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wij hebben echt een ontzettend toffe dag gehad!!
Wat was het leuk met alle coureurs en we gingen keihard door de bochten heen.

Bedankt voor de glimlach op de gezichten van onze kids.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Was u ook aanwezig als VIP, gezin, gastrijder of sponsor en wilt u een reactie aan ons sturen? Gebruik hiervoor het reactieformulier. Uw reactie wordt eventueel op de site geplaatst!

«-- terug