MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Rally For Kids neemt nieuwe kleding in ontvangst

Gert van den Top, voorzitter van Rally For Kids heeft uit handen van Hendri van Huigenbos van Van Huigenbos bedrijfskleding vanavond nieuwe teamkleding in ontvangst genomen.

Het in 2008 opgerichte bedrijf uit de Ede levert alle voorkomende bedrijfskleding en bijbehorende beschermingsmiddelen. Belangrijk hierbij zijn het juiste advies aan de klant over de diverse materialen, bescherming en comfort. Ook wordt uitgebreid aandacht besteed aan het gezamenlijk bepalen van de juiste bedrijfslogo's, afbeeldingen of reclame. De grootte en plaatsbepaling hiervan alsmede een perfecte opdruk, afwerking en eindcontrole worden hierbij niet vergeten.

Al op 21 februari tijdens de teampresentatie werd het eerste project tussen Rally For Kids en Van Huigenbos gepresenteerd, toen echter nog zonder concrete invulling van de sponsoren. De Rally For Kids blouse is er voor de teamleden in zwart en als eerste merchandising artikel in fris wit. Zowel voor- als achterop is het Rally For Kids logo aanwezig, op voorpand en mouwen zijn diverse sponsoren in hoge kwaliteit transfer aangebracht.

De diverse sponsoren leveren een belangrijke bijdrage aan deze blouse, zonder hen was het voor Rally For Kids nooit mogelijk geweest deze prachtige blousen te laten maken! Binnenkort op 16 mei zullen enkele teamleden voor het eerst de nieuwe blousen dragen tijdens de Brezan Classic Rally For Kids.

Op de circuitdag van 30 mei hopen wij de eerste witte blousen te kunnen verkopen! Hierover volgt meer informatie op onze website.

Rally For Kids wil in de eerste plaats de firma Van Huigenbos Bedrijfs- kleding bedanken voor het enorme aantal uren werk in onze nieuwe blousen! Dit is geheel kostenloos voor de stichting uigevoerd. Er zijn heel wat uren in de keuze, opmaak en met name uitvoering van de blousen gaan zitten en inmiddels zijn er al toezeggingen voor de volgende items die moeten worden gemaakt, heel erg bedankt voor jullie support!

 

Daarnaast willen wij de sponsoren bedanken die dit mede mogelijk maakten:

  • Brezan Automaterialen
  • Veenhuizen Koeltechniek
  • Car Cleaning Midden Nederland
  • Bosch Service
  • Apothecon
  • EvSDesign

Stichting Rally For Kids

 

«-- terug