MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Rally for Kids aanwezig op het Rijnweek festival in Rhenen!

Op uitnodiging van de stichting Rijnweek Rhenen was Rally For Kids op zaterdag 30 juni 2007 present met de 5 eigen rallyauto's. Tevens waren er drie gastrijders met hun eigen rallyauto aanwezig om gehandicapten op de eerste dag van het Rijnweek festival een aantal rondes mee te laten rijden op een afgezette proef langs de Neder-Rijn.

De Veerweg, Rijnkade, Rijnstraat en Buitenomme (fietspad) dienden voor één middag als 'klassementsproef'. Deze proef lag tegen het festivalterrein aan waar 's middags diverse artiesten optraden waaronder Conny Vink, Bouke, Jacques Herb, het Feest team en Jody Bernal.

Het succes was voor omstanders af te lezen aan de enthousiaste gezichten, gebaren envele opgestoken duimen in de auto's. Naast de rallyauto's was er ook nog de mogelijkheid om met quads van het Elstar Racing Team mee te rijden, wat op het drassige heuvelachtige terrein langs het water prima lukte. Menigeen ging echter na een paar rondes in de rallyauto gelijk weer achter in de wachtrij staan om opnieuw mee te mogen met zijn of haar favoriete auto.

Rally For Kids heeft er zeker weer veel fans bijgekregen die een onvergetelijke rit hebben gemaakt. Tijdens de Heidweek in Ede zal Rally For Kids op 23 augustus opnieuw in actie komen.

 

 


Klik hier voor meer foto's

 

 

Stichting Rally For Kids

 

«-- terug