MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Schuiteman Oldtimer Event perfect verlopen!

Hieronder een kort beeldverslag van het wederom super georganiseerde en perfect verlopen tweede Oldtimer Event van Schuiteman.

Vanaf 9.00 uur waren de vrijwilligers van Rally for Kids en medewerkers van Schuiteman druk in de weer met de voorbereidingen. Vanaf 10.00 uur werd het parkeerterein gevuld met prachtige klassiekers en kon iedereen ontspannen starten met een bakje koffie. Eén van de equipes kwam duwend richting de start omdat de auto er net ervoor mee was opgehouden. Gelukkig verhinderde het tijdelijke (hitte) probleem een start in de rit niet voor hen. Ook de rally-schildjes werden vakkundig op de bolides gemonteerd.

Er zijn niet veel dagen dat de parkeerplaats bij Schuiteman in Huizen dergelijk fraaie composities en details laat zien.

Jorrit Koops deed een welkomstwoord en Carl Verboom gaf nog wat uitleg over de gebruikte bordjes, pijlen en vlaggen.

Tijd voor de start.... maar als je 99 jaar oude vierwieler niet wil starten heb je toch wat man-power nodig om hem aan de gang te krijgen. De 0-auto met Gert van den Top en Jan-Willem Woermeijer ging als eerste onder de startboog door.

De eerste etappe ging vanuit Huizen door Blaricum en Eemnes richting Amersfoort. Veel groen, mooie smalle wegen en soms even hard zoeken naar de juiste weg.

Aangekomen bij de eerste stoplocatie in Soesterberg, het moderne pand van de uiterst gastvrije firma Hypsos waar het tijd was voor een lunch vanuit het verzorgde lunchpakket van de organisatie.

De tweede etappe ging vanaf Soesterberg door "het paradijs" richting Hoevelaken.

De derde etappe vertrok vanuit Nijkerk de polder in, richting Almere om uiteindelijk weer in Huizen aan de finish te komen. Alle gestarte equipes kwamen aan de finish en de bezemwagen had een makkelijke dag.

De catering stond klaar om een heerlijke barbeque te bereiden en met het heerlijke weer was er alle ruimte om lekker buiten te genieten van al het lekkers en natuurlijk na te praten over de rit en eventuele valkuilen die door de AMAC route-uitzetter waren ingebouwd.

Net voor de prijsuitrijking ontving Rally For Kids een fantastisch bedrag uit handen van Jorrit Koops en Bert van Dijk. Namens Rally For Kids richting alle deelnemers, de sponsoren en natuurlijk Schuiteman enorm bedankt voor dit evenement en de fantastische opbrengst voor de stichting Rally For Kids. Het prachtige bedrag van maar liefst € 5.000,- zal een belangrijke bijdrage leveren aan de circuitdag op Niederrhein in het najaar van 2016.

Daarna was het tijd om de winnende equipes te voorzien van het verdiende glimmende blik wat door Carl Verboom van AMAC met de nodige uitleg en informatie over de rit werd begeleid. De winnaars van de sport klasse, met startnummer 25 Eugene Plompen en Herry van de Vlierd met een prachtige Porsche 356 CM uit 1964. In de tour klasse was de wisselbokaal voor Gert-Jan Geels en Jozias de Koeijer, met een Austin Healey Sprite uit 1967.

Noteer alvast zaterdag 3 juni 2017 in uw agenda, of geef u direct op via Schuiteman!

Tot 2017, wij kijken nu al uit naar het volgende Schuiteman Oldtimer Event en ook dan zal de opbrengst weer voor Rally For Kids zijn!

Meer informatie : www.oldtimerevent.nl


Klik hier voor ca. 135 foto's

 


Video volgt binnenkort

Stichting Rally For Kids


«-- terug