MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Druk bezochte teampresentatie 2009

Rally For Kids kan tevreden terugkijken op een druk bezochte teampresentatie. Zo’n 150 personen (relaties, sponsoren en vrijwilligers) waren op zaterdag 21 februari te gast inDe Prinsenhof te Lunteren.Buiten stond het wagenpark netjes opgesteld.Daar viel al direct het eerste nieuws te bespeuren. Om de herkenbaarheid van de wedstrijdauto’s voor de kids te vergroten zijn de drie wedstrijdauto’s van een gele voorkant voorzien. De Mitsubishi Lanver EVO III, waarmee Dick van Dijk en Bert van Dijk dit jaar aan het Nederlands Rallysprint Kampioenschap zullen deelnemen, heeft een flinke make-over gehad. De rode lak moest plaatsmaken voor de kleuren van Rally For Kids, zodat de EVO er nu ook helemaal bij hoort.

Nadat voorzitter Gert van den Top allen hartelijk verwelkomd had, werd de microfoon overgedragen aan Bert van Dijk, die sinds kort de nieuwe secretaris van de stichting is. Aan de hand van een powerpoint-presentatie werd even teruggekeken naar de historie van Rally For Kids.Vooral de film van de circuitdag op Niederrhein maakte veel indruk opde aanwezigen.Daarna werden de mensen achter Rally For Kids, zoals bestuur en vrijwilligers, voorgesteld. Helaas moest ambassadeur Tim Coronel afzeggen voor de presentatie. Maar Rally For Kids had nog een nieuwtje te melden. Voortaan krijgt Tim Coronel er een collega ambassadeur bij, te weten Nicky Catsburg. Het jonge autosporttalent uit Voorthuizen stelde zich aan de zaal voor en verklaarde er trots op te zijn om deze functie te mogen bekleden.

Hierna werden de plannen voor het komende seizoen gepresenteerd. Natuurlijk zijn er ook dit jaar weer de circuitdagen in Lelystad en Niederrhein, maar er wordt ook hard gewerkt aan een circuitdag op het Circuitpark Zandvoort. Als alles lukt zal deze in het najaar plaats gaan vinden.De Brezan Historische Rally For Kids krijgt na een geslaagde eerste editie in 2008 ook zijn vervolg in 2009 en wel op zaterdag 16 mei. En tenslotte zullen er weer veel gezinnen worden uitgenodigd tijdens de Account Software Heideweek Rallysprint in Ede op 22 augustus en de Veenhuizen Groep Nederland Rally in Barneveldop 17 oktober, waar aan beide evenementen met twee auto’s van Rally For Kids zal worden deelgenomen.

Tot slot werd het bestuur van Rally For Kids zelf aangenaam verrast. Enkele maanden geleden was op het forum van rallysport.nl een oproep gedaan voor helmen voor de Kids. Die oproep was Albert van Mourik uit Elst(U) niet ontgaan en via een autobedrijf uit Elst konden maar liefst 16 nieuwe helmen voor de kids worden aangeboden. Met een groot applausvoor Albert werden de helmen vervolgens aan Rally For Kids overgedragen.

 

 

 

 

Na de presentatie werd er gezellig nagepraat onder het genot van een heerlijk warm en koud buffet.Diverse sponsors bevestigden hun steun aan Rally For Kids en enkele nieuwe sponsors melden zich spontaan aan.Hiermee was de doelstelling van deze avond bereikt en kan ook in 2009 onder het motto ”Wij rijden om zieke kinderen te verblijden!”het seizoen voor Rally For Kids beginnen.

 

Stichting Rally For Kids

 

«-- terug