MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

MOBA Kippenren 2016

MOBA Kippenren 2016Al sinds 2008 wordt in Barneveld het hardloop evenement "de Kippenren" georganiseerd.

De opbrengst van de inschrijf- en sponsorgelden worden verdeeld over een aantal goede doelen. Een aantal jaren is Rally for Kids één van die gekozen doelen. Dit jaar gaat het anders.

Het bestuur heeft in de hele gemeente Barneveld goede doelen opgeroepen om zich op te geven bij de Kippenren om een deel van het geld "binnen te kunnen halen." Uiteindelijk zouden de gelden worden verdeeld onder 3 goede doelen.

In totaal hebben zich 17 doelen gemeld waarvan het bestuur een selectie heeft gemaakt van 5 stuks. Deze 5 kregen allemaal 10 minuten de tijd om zich te presenteren en te vertellen waarom juist zij een deel van het geld zouden moeten krijgen. Er moest nu "gewerkt" worden voor het geld.

Uitreiking prijzen MOBA Kippenren 2016Donderdagavond 4 februari was een spannende avond voor een aantal mensen. Nu kwam het erop aan. Na 5 goede presentaties, mooie en bevlogen verhalen trok de jury zich terug om de drie winnaars te bepalen.

Nummer drie: de Rozelaar.
Nummer één: Ons Bedrijf.
Nummer twee: Rally for Kids!

Ik kan je melden dat wij zo trots waren als een Barneveldse haan met 5 staarten. Door deze donatie kunnen wij het 4x4 evenement definitief gaan organiseren. Natuurlijk gaan wij nog ruchtbaarheid geven aan de Kippenren want hoe meer lopers hoe mooier dit evenement en hoe meer er in de pot komt te zitten.

Ook zullen wij tijdens het 4x4 evenement en in de aanloop er naar toe veel aandacht geven aan de Kippenren en haar hoofdsponsor Moba. Want dat is hoe Rally for Kids het liefst te werk gaat: samen met de sponsoren een evenement neerzetten waar kids een onbezorgde dag kunnen beleven!


meer informatie : www.kippenrenbarneveld.nl


Foto's en verslag Jacko Morren

Stichting Rally For Kids


«-- terug